vitralii pictura adipart

Adipart - Vitralii & Pictură este creația noastră, artiștii vizuali Adrian și Claudia Peter. Absolvenți ai Facultății de Arte Vizuale, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, vă dezvăluim în imagini preocupările noastre pentru frumos și artă. Suntem producători de Vitralii autentice realizate în tehnica Tiffany.

 

Sticla, materialul predilect folosit, ne-a fascinat și provocat deopotrivă, am căutat să-i exploatăm infinitele resurse prin tehnicile ei de prelucrare: vitralii, pictură pe sticlă și oglindă, vitrofuziune, sablare, bijuterii, obiecte decorative unicat și pictură pe pânză, pereți.

 

Lucrările noastre înfrumusețează interioarele clienților, proiectele sunt personalizate pentru fiecare. Căutăm permanent să ne îmbunătățim atât limbajul plastic prin experiențe noi, cât și modul de a gândi, prin dezvoltarea personală închinată frumosului, artei. 

 

Vă invităm în lumea noastră colorată!

Claudia si Adrian Peter

Categorii

VITRALII

Album vitralii artistice amenajari interioare

Producem vitralii decorative realizate în tehnica Tiffany. Autenticitatea este garantată prin proiectul personalizat pentru fiecare client, materialele folosite și respectarea procedeului de realizare. Într-o lume a non-valorii și a falsurilor, ciobul de sticlă tăiat manual și asamblat bucată cu bucată, crează în compoziții ample o frumoasă imagine.

            Arta sticlei și a vitraliilor va rămâne un important capitol în creația plastică și arhitecturală, readusă la viață de evoluția și cultura spiritului uman, de dorința acestuia de a descoperi și deține opere unice, accesibile oricărui tip de spațiu. Lumina, filtrată prin culorile prețioase ale sticlei transformă o încăpere banală într-un sanctuar.

PICTURĂ

Pictura pe Tot, sticla, perete, panza

Culoarea a fascinat dintotdeauna spiritul omului. Nevoia de frumos, de echilibru, fericirea și armonia s-au definit prin culoare. Din cele mai vechi timpuri, pictorii au surprins imaginea lumii pe pânză. Pictura pe pânză este o dovadă perenă a realității înconjurătoare, a imaginației artistice, tabloul pe perete devine un centru de interes al încăperii.

Realizam în diverse tehnici„pictură pe tot”: tablouri pe pânză în ulei și acryl, pictură pe pereți, pictură pe sticlă, vitrofuziune. Un tablou accesorizează interiorul unei camere asemeni unei bijuterii prețioase.

 Proiectele de pictură sunt unicat iar culorile folosite speciale pentru tehnica picturii pe sticlă.

 

GRAFICA

Tehnici grafice diferite, desene, ilustratii, digital painting

Paul Horațiu Peter, tânăr grafician, oferă echipei Adipart priceperea și creativitatea lui în acest domeniu interesant. El realizează lucrări în tehnica graficii de șevalet, portrete, compoziții în tuș, creion, cărbune, precum și digital-art, prelucrări photoshop, animații, bandă desenată, concepte grafice, copertă de carte, ilustrații.

Domeniul graficii s-a dezvoltat foarte mult în societatea contemporană, necesitatea promovării imaginii unei firme, eveniment, carte, etc, a devenit obligatorie, iar artiștii graficieni știu să realizeze cu mijloacele specifice cea mai bună prezentare.

DECORATIVE

Album obiecte decorative, bijuterii, lampi, rame foto, martisoare, pandantive, globuri pictate

Obiectul decorativ trebuie să aibă două caracteristici esențiale: funcțional și estetic. Obiectele realizate de noi sunt unicat, personalizate, destinate utilizării, o alternalivă elegantă și diversificată. Materialul folosit este sticla float, prelucrată în diverse tehnici: vitraliu tiffany, vitrofuziune, decorare, sablare, pictură în culori specifice.

Realizăm lămpi Tiffany, rame foto, ceasuri, tablouri pentru fereastră, cutii bijuterii, suport lumânare. De asemenea oferim o gamă variată de decorațiuni specifice diferitelor evenimente, pahare pictate, oglinzi personalizate, mărturii originale.

Adresa ta e-mail:
Conținutul mesajului:
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Multumim!
Îndeplinește toate
câmpurile obligatorii!